Pályázataink

 

ETT-17-0001 VIACOR – A Via Carpatia korridor déli szakasza mentén lévő partnerségek építése

A pályázat célja a Via Carpatia EGTC tevékenységeinek támogatása. A pályázat keretén belül támogatásra kerül az intézmények közötti együttműködés azon országok között, melyeken a Via Carpatia korridor keresztül halad. A pályázat a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával valósulhat meg.

 

ETT-16-0001 – „Tervezzünk közösen“

A 2016-os ETT pályázat a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak köszönhetően került végrehajtásra. A pályázat fő célja a Via Carpatia EGTC tevékenységeinek támogatása. A támogatás irodai berendezésekre, propagációs anyagok elkészítésére, valamint a Kisprojekt Alap belső kézikönyv második részének kidolgozására lett felhasználva. A sikeres pályázatnak köszönhetően a Via Carpatia EGTC két felvidéki magyar iskola részére biztosította be az oktatást elősegítő LEGO készleteket és robotokat.

 

Partnerségek kialakítása a Via Carpatia tematikus útvonal mentén

A pályázat fő célja a helyi, valamint határon átnyúló turizmus támogatása, amely nagymértékben elősegítheti a régió gazdasági fejlődését. A pályázat keretén belül az EGTC két aktivitásban vett részt: partnerségek építésében és tematikus utak kialakításában.

 

ETT-2015-0001 - "Kisprojekt Alap"

A nyertes pályázat a Kisprojekt Alap belső kézikönyve 1. részének elkészítésére, valamint az iroda működésére lett fordítva. A pályázat a Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával jött létre.

 

„Az EuroVelo11 és a Zempléni kerékpárút kiválasztott szakaszai tervdokumentációjának elkészítése Kassa megyében“

A pályázat célja négy projektdokumentáció elkészítése volt. Koksóbaksa és Alsómislye községek kataszterében az EUROVELO 11 szakaszának területrendezési döntéséhez való dokumentáció elkészítése, valamint Nagymihály város és Vinné község kataszterében a Zempléni kerékpárút szakaszának területrendezési döntéséhez való tervdokumentáció elkészítése.

 

ETT-14-B-0010 - Jövő útja Kft.

A pályázat célja a Via Carpatia EGTC működésének támogatása volt. A Külgazdasági és Külügyminisztérium által kapott támogatás működési költségekre lett felhasználva.