Játék ECOhero

 

Az ökológia, a fenntartható fejlődés és a körforgásos gazdaság területe jelenleg egyre fontosabbá válik. Az éghajlatváltozás és a környezetszennyezés új kihívások elé állítja a társadalmat, és felelősségteljesebb hozzáállást kíván mindannyiunktól. Mindannyiunk kezében van a jövőnk. Ezért fontos felhívni a figyelmet erre a kérdésre, és különösen a fiatalokat felelősségteljesebb magatartásra ösztönözni.
A Via Carpatia EGTC számára a fiatalok e téren való oktatása az egyik prioritása, ezért a „Növeljük a tanulók környezeti felelősségvállalását!“ pályázat keretén belül olyan ECOhero oktatási mobil játék jött létre, amely érdekes és szemléletes módon mutatja be nemcsak az általános és középiskolás diákoknak, miért fontos a hulladékok szelektálása a környezet figyelembevétele érdekében. Az ECOhero egy szórakoztató elemekkel kombinált játék, amely inspirálja a legkisebbeket is.

Töltsd le ingyen az ECOhero játékot, lépj a változás útjára, és légy ECO hős!

 

                                                           A játék iOS és Android platformokon érhető el:                  iOS                                           Android

 

 

                  

 

A Szlovák Köztársaság Beruházási, Regionális Fejlesztési és Informatizációs Minisztériumának pénzügyi támogatásával valósult meg - Regionális Fejlesztési Támogatási Program.